ahoj,já mám ze škol špatnou zkušenost již od první třídy,kdy mě bili dva kluci a když jsem se odhodlala to ve druhé třídě říct učitelce,tak mi odpověděla-nežaluj!doteď si to pamatuji a od té doby nevěřím v učitelskou ´moc´-dále na střední škole,kdy jedna barbína chodila za školu a učitelce to bylo fuk,u ostatních se to ovšem řešilo a jako třešnička na dortu byl fakt,že lkdyž jsem přestoupila na jinou střední,tak tam byl bordel úplnej-učitelky se těch puberťáků bály,tak jim nevadilo,že se tam 3týdny(někteří i celé měsíce)neukázali a bez omluvenky,ale já,která jsem se ozvala,že je nesmí s takovou pustit ke zkouškám,jsem dostala neomluvené hodiny(víc než jsem doopravdy zameškala v reálu z nemoci a ještě k nim měla omluvenky a že mám bejt ráda,že za mou drzost ke zkouškám jdu!!!)No a o blbosti policie už radši nemluvím...nenní na ně spoleh,když chce pomoci slušný člověk-jako když jsme měli ve 2 či 4 ráno zespoda od nájemníků ´diskotéku´-volala se policie i 3x za sebou a i když uznaliu,že dělaj kravál,tak jim vždy jen domlouvali!
Předchozí