| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jsem tvoje stáří... Pozvi mne dál.

Tak tady čtu různé reakce na článek Monty a rozhodla jsem se přidat.
Už po několikáté čtu její článek a nějak mi nejde jak se říká pod nos. Možná opravdu stárnu (bude mi na podzim 34, dcerce je 11m.), ale nemyslím si, že když budu chodit pařit, tak budu mladší a mladší. Spíš trapnější a trapnějí. Stárnoucí ženská, která dohání co se dohnat nedá. (Tím se nechci dotknout Monty, nebylo to mířeno na ní.)
Musím se ovšem přiznat, že jedno takové období jsem měla. Manželství už bylo těsně před rozpadnutím a já si po třináctiletém manželství připadala jak nicota. Nehezká, nežádoucí a hlavně nespokojená se svým životem. Nikdy bych to ale nepřiznala. Tak jsem s kamarádkou vyrazila do víru velkoměsta. Diskotéky, tam jsem si dodávala falešné sebevědomí.
Potom jsem ovšem založila novou rodinu, kde jsem šťastná a spokojená. A vůbec mi nevadí, že stárnu. Neberu si nějak zvlášť tragicky kila navíc, občas šedivý vlas. Nepotřebuji láhev a cigaretu. (S tou jsem skončila, když jsem se dozvěděla, že jsem těhotná a přítel asi dva měsíce po narození naší dcery.)Ostatně kouřit jsem začala, abych si připadala důležitější a hlavně starší - a to teď už opravdu nepotřebuju :-)).
Na pískoviště zatím nechodíme, ale taky nás to čeká. Kvůli malé to vydržím, ale taky nemusím to šeptání o tom co která má na sobě, jak je jaké dítě nevychované a který mamince zahnul manžel atd. Tak nebudu prostě drbat, ale věnovat se svému dítěti, i to je přece řešení.
S oblékáním jsem na tom jako Monty, džíny, triko a to pokud možno xxl. Po porodu mi zůstalo "pár" kilíček navíc a tak bych si připadala na jehlách a v kostýmu dosti nepatřičně. Uznávám, že i baculky se mohou elegantně oblékat, ale jděte v lodičkách a sukýnce učit mrňě jak se staví bábovičky, leze na průlezku, přelejzá zábradlí :-)
S tím záchodem to snad Monty nemyslella vážně. To už není free, ale čuňárna.
No, trochu jsem se rozepsala. To co jsem hlavně chtěla říct, že pocit stárnutí, je i o spokojenosti sama se sebou, se svým životem. Jsem spokojená, stárne se mi lépe. A když si vzpomenu na své, skoro hysterické prožívání třicetin, můžu říci, že teď stárnu skoro i s radostí.
Přeji pohodové "stárnutí".

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.