naprosto mě fascinují příspěvky typu-fiflenky na podpatcích a nalíčené- to si jako všechny myslíte,že po porodu musíte chodit jako strašidla? Já chodím na písek s děckem zrovna tak jako mnohé z vás a nalíčená učesaná a pěkně oblečená-ve sportovním-jsem,tričko o pět čísel větší bych si nevzala protože v něm člověk vypadá mnohem tlustější než ve skutečnosti je. Podpatky ke kočárky nosím taky,nakonec proč je vám to tak proti srsti-neumíte v nich chodit?-já jo a chodí se mi tak lépe než v placatých botách,tak proč bych je nenosila. O tom co moje dítě jí a jaké pleny jsem používala se klidně na pískovišti s nějakou maminou bavit budu,když jí to udělá radost,mě to nezabije. Zrovna tak jdu s kamarádkou občas někam zapařit a světe div se dám si i tu cigaretu. Kdo odsuzuje člověka jen pro cigaretu v koutku nebo kvůli tomu,že rád chodí pěkně oblečený,je podle mě omezenec.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.