Zdravim Sylvu a ostatni,
rada bych o komentovala Vas clanek pani Sylvo. Ja vychovavam sveho prvniho syna s laskou a trpelivosti a muzu rict,ze je zdrave a velmi spokojene dite. Zijeme ve Wales coz znamena,ze nemame babicky na rady a porady ani na hlidani a mazleni. Bereme to jako normalni vec. Jak na vychovu naseho ditete a jak se spravne chovat jako maminka jsem se rozhodla hledat
informace vsude na internetu,v knihach z knihovny a povidanim si s maminkamy. Koupila jsem si jednu knihu a vice zatim neplanuji. To jestli autor se tim zivy nebo ne me absolutne netrapi""""Vysoce doporucuji pro maminky knizky od """"Gina Ford"""" autorka je z Velke Britanie,ale syna vychovavat jako Brita neplanujeme ani jako Welsana.
Dneska se snamize zaregistrovat naseho syna v CR nebo SR ( ja jsme ceska a pritel slovak )a vypada to,ze ani jeden ze statu nema zejem o noveho obcanka,( asi ho vychovame jako naseho syna a on si vybere obcansti sam as bude mit moznost se sam rozhodnout) protoze vyzaduji desitky formularu,ktere musi byt overene za nemale poplatky. ( v shournu asi £100 za zadost a razitka na Londyske ambasade)
Jako americana ho taky vychovat nebudeme,ale kdyby mi prisla do ruky knizka od Americkeho autora urcite bych ho nesoudila podle narodnosti,ale knizku bych si precetla. Podkud bych na ni nebyla pripravena tak bych ji asi vratila zpatky a hledala dal co me zajima z jineho zdroje.
Pritel souhlasi,ze je dobry pouzivat vlastni rozum a to taky dela.
Autora o kterem pisete neznam,ale kdybych mela potrebu tak si tu knizku prectu a vyberu si co mi vyhovuje. Nas Kenwyn(14 tydnu a 4dny )je velmi spokojeny a zadne metody nevyzaduje. Po cem touzi je laska,mazleni,chechtani a usmivani.....:)
Vas clanek me inspiroval k tomu abych Vam napsala tak se tesim na vice clanku od Vas ....
Hezky den Lenka
Předchozí