| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jsem tvoje stáří... Pozvi mne dál.

Ahoj všichni!
Já si nemyslím, že Monty má problém se svým věkem. Ale opravdu se sama zbytečně pozoruje a hodnotí. Někteří lidé to dělají celý život a začínají s tím už v dětství. Nejsou spokojení se svým "zaškatulkováním" a stále se snaží někomu přirovnat. A běda, když nezapadnou - viní sebe sami. Ale proč?
Monty by si měla v první řadě uvědomit, že taková jaká je, je prostě proto že to tak chce - že ji to uspokojuje. Pokud je tomu jinak měla by na sobě tedy zapracovat, ale kvůli tomu že sama che!To, že něco nedělám, neznámená že nejsem in a jsem společensky bezcenná. Naopak Monty vem to tak, že kdo se maluje, chodí načesaný i na písek, a v lodičkách,má nablýskaný kočár a záchod, zřejmě tak nečinní kvůli svému okolí,aby byl chválen a uznáván, ale protože mu to dělá samotnému radost. Má prostě rád čistej hajzlík, a růžovou rtěnku :-)Pokud to nedělá pro potěchu svého těla a duše, tak nač to dělat - nemá cenu se k něčemu nutit. A z toho bych vycházela. Buď proto spokojená sama ze sebou jsi to zkrátka ty. A vykašli se na předsudky, že tě okolí sleduje - člověk obyčejně soudí podle sebe.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.