Děvčata,
nejsem žádný znalec lidských duší, ale mám silný dojem, že Luca ve skutečnosti Monty strašně ZÁVIDÍ. Její příspěvky mi připadají takové zapšklé, zakyslé, až jedovaté. Jedna věc je vyjádřit svůj názor na článek, druhá je urážet autora a jeho rodinu. Proč to Luca asi dělá?
A taky nerozumím slovu "moderovaný", L. ho užila už dvakrát (m.čeština, m.příjem). Můžete mi ho někdo vysvětlit, ať si obohatím svou (nemoderovanou) češtinu?
To je zajimavy nazor - s tou zavisti. A co mam Monty zavidet? To, ze jeji manzel udajne cisti zachod nebo ze ji kouka z kapsy nainstalovana krabicka cigaret nebo vibrator? To, ze se dokaze ozrat a zfetovat nebo ze bez mrknuti okem jeji muz pohlida dite, kdyz nekam tahne Prahou s cizim klukem? Asi te to prekvapi, ale tyto hodnoty, kterych si na Monty tak cenis, nejsou nejvyssim vrcholem toho co mohu dokazat, kdyby mi bylo 30. Zapsklost, zakyslost a zvlast jedovatost povazuju od tebe jako komliment. Na "moderovany" se jukni do slovniku cizich slov nabo se snad nekdo smiluje a vysvetli ti vyznam.
Předchozí