Pokud jsi náhodou z Brna, ráda ti tvé děti přijdu třebe na odpoledne pohlídat. Moje děti nemají zdravotní problémy, ale vzpomíná si živě, jak to bylo vyčerpávající, když jsem si nemohla ani na chvíli vydechnout. Existuje taky nějaká organizace, která matkám v podobné situaci poskytuje pomoc, ale nemůžu si momentálně vzpomenout. Snad to někdo bude vědět. Hlavně se nestyď požádat o pomoc, nebo se sesypeš a neprospěješ nikomu. Já jsem v podobném životním období měla sen, jak sedím na mořském pobřeží, dívám se do vln a nikdo po mě nic nechce:)) Fandím Ti a obdivuji Tě!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.