Mám jen jednu tříletou holčičku. Přesto, když začala chodit před pár měsíci jednou týdně do školky, byla to pro mě velká pomoc. Konečně jsem měla čas vygruntovat v klidu celý byt, což za ty 3 roky bylo už opravdu potřeba nebo třeba zajít do knihovny a v klidu si vybrat něco ke čtení. Kromě školky si ulehčuju tím, že nevařím. Chodím pro obědy do blízké školní jídelny, kde vaří opravdu dobře. Oběd stojí 53 korun a z jedné porce se najíme obě. Taky skoro nežehlím. Při sušení jen věci pořádně narovnám. Musím říct, že když je Lada ve školce, tak relaxuji i při uklízení nebo vyřizování různých věcí okolo domácnosti. Cestou ze školky se vždycky stavím pro něco dobrého k snídani a dopřeju si hodinku u internetu nebo časopisu. Vydrž, určitě bude líp. Marta
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.