| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Tatínku, děti, odcházím navždy!

Nevím, nakolik podnětný bude můj příspěvek, ale mám potřebu také k tomu něco říct. My máme doma všechno dvakrát :-). Dvě děti - dva kluci (jeden 3 roky, druhý 3 měsíce), dvoupokojový byt a k tomu dvě kočičindy. Děti jsou naštěstí zdravé, takže nemusím nutně trávit čas rehabilitací (ale zase se projevuje moje deformace, takže s kluky doma přece jen cvičím...). Přesto musím přiznat, že domácnost bývá občas vzhůru nohama. Prádlo zatím žehlím, ale často to řeším tak, že přijdu s plným kočárkem prádla k rodičům a žehlím, zatím co se babička a dědečkem teší z dětiček. Kočičky jsou už staré a mají potíže s ledvinami - co z toho vyplývá si asi dovedete představit (ložní prádlo peru jednou týdně...). Vaření jsem skoro vzdala, občas teplá večeře a ve velkém vařím jen o víkendech (A propos, vaří nekterá z vás jen pro sebe? Mně to manžel hrozně vyčítá, že se odbývám, jak mu mám vysvětlit, že mi to prostě nejde?). Starší syn je naštěstí ve školce, kde dostává docela slušné obědy a mladšímu dosud stačí prso :-). Myčku nemáme, takže nádobí bývá někdy až do večera. Mívám dny, kdy nestíhám VŮBEC nic. Ráno nakojit, do školky, s madším k lékaři, nakojit, nakoupit, do školky, nakojit, uspat staršího...atd atd, pořád dokola, však to znáte. To se potom vrací manžel večer z práce, rozhlédne se po bytě a povídá: "Tys toho dneska moc nestihla, že?" ...a začne umývat nádobí. K tomu chci teda říct, že opravdu děkuji za takového chlapa, jak jsem již v několika příspěvcích četla, nebýt tatínků, mnohá z nás se zblázní... Já se zatím držím, jen kriticky hubnu:-) Kdo z vás dočetl až sem, tomu děkuji, potřebovala jsem si asi vylít duši...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.