| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jsem tvoje stáří... Pozvi mne dál.

Milá Luco a Jasněnko :o)
Ačkoli z duše nesnáším výrazy jako je "umělec", proto je taky zásadně píšu v uvozovkách, skutečně se živím tím, že píšu. Bohužel na příliš tvrdý papír, než aby se s ním dala po použití WC vytírat řiť, i když každému, co jeho jest. Zajímalo by mne, jestli stejně rozebíráte třeba knihy a články Haliny Pawlowský nebo Báry Nesvadbový, případně kohokoli jiného, kdo je mediálně známý a živí se stejným oborem. Drogový dealer skutečně nejsem. :o) Proto "nechodím do práce", protože psát se dá v pohodě i doma.
Opakuji, píšu proto, abych pobavila lidi, kdo se nepobaví, měl by číst něco jiného. Já se taky nedívám na show Petra Novotného, protože mi naprosto nepřipadá vtipná, ale nechodím po lidech, kteří ho "žerou" a nesnažím se jim vnutit svůj názor. :o) Možná by nebylo od věco vyzkoušet podobný přístup.
Na rozdíl od vás nepředpokládám, že na Rodinu chodí toliko maminky konzervativní a ze staré školy, za ty dva roky, co ji navštěvuji, jsem tu potkala hodně těch, o kterých si myslím, že by je moje články pobavit MOHLY. Že spoustu jiných nepobaví je riziko podnikání. Pro mne je fakt důležitý mít přímou vazbu se čtenáři, těžko budu sledovat lidi v městský, jestli mě čtou, přisedávat k nim a bavit se s nimi o tom.
Přiznávám, jsem velmi ráda a polichocena, když se mým článkům někdo směje. Považuju to za dostatečnou satisfakci, neboť proto je píšu. Nemám potřebu exhibovat svým životem, jak si možná myslíte. To, jak žiju, je moje věc, stejně jako je vaše věc, jak žijete vy. Až budu číst vtipný článek o normálním životě, rozhodně pod něj nebudu psát podobně rozhořčené příspěvky, i když sama bych takhle žít nemohla, nebavilo by mne to. :o)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.