Tak jsme na tom asi podobne
. Mam tri kluky 6r. 2,5r. a 1r.. Jsou to moje zlaticka milovane, jsem na ne desne pysna, ale nekdy mam pocit, ze bych potrebovala transfuzi trpelivosti, sily, elanu, optimizmu atd.... Nejstarsi a nejmladsi maji hypotonii. S tim nejmladsim jsem jeste donedavna 4-5x musela cvicit vojtovu metodu a nemluve o tom, ze je to narocne casove a fyzicky, me to hrozne nicilo psychicky, proto velice rozumim autorce. Ten prostredni ma silny atopicky ekzem, momentalne asi rok ve stavu kdy je slitej po celem tele, nekdy vic a nekdy min. Jsou to probdene noci, skrabani, svedeni, boleni, breceni.... To casto brecime spolu, protoze jsem uz zoufala s toho, ze mu nemuzu pomoct. Jeste do minuleho mesice jsem tak 2-3x v noci k tomu nejmladsiho kojila. Nekdy to vypadalo asi tak, ze bylo mimco na prsu a na druhou stranu jsem hladila a tisila drapajici se dite. Jelikoz ma ten prostredni i potravinovou alergii, tak varim v podstate na tri krat, protoze ten nejmensi je jeste jen na tech polivcickach a manzel potrebuje zase neco "normalniho". Kazde rano, nez se vypravime po probdele noci vsichni do skolky, je to pro me jak maly vystup na everest
. Nekdy uz mam toho opravdu dost a to se mi snazi manzel pomahat a obcas jsou k dispozici i babicky. Je ale strasne fajn, ze si to tu muzu precist a vim, ze na tom nejsem takhle sama. DEKUJU ZA TEN CLANEK A VSECHNY PRISPEVKY
.