Žlababo,
mám děti 19 měsíců od sebe, zdravé - a taky občas nestíhám. Někdy se to vymkne nějak samovolně (zdržíme se na procházce, připálím oběd když jsem odběhla utřít prdelku nebo ručičky nebo pofoukat bouli a začínám znovu), někdy se to vymkne plánovitě (okna myju pouze v případě, že opravdu nevím co s volným časem, což se přihodí pouze když je na návštěvě babička - a to na návštěvě dostatečně dlouhé na to, abych si stihla vyzkoušet a nakoupit podpsenky, oběhat doktory a nasytit se "svobodného" života).
U nás se neříká, že odejdu navždy, obvykle vyhrožuju "já se dám asi k Němcům" - je to rčení jedné stařičké tety z Moravy, která tím vyhrožovala rodině za druhé světové války
Takže určitě nejsi neschopná nebo špatná - ono opravdu záleží na tom, kolik má člověk dětí a jak moc náročné jsou, a co případně musí k dětem ještě zvládat - někdo pracuje, někdo má domek a zahrádku, někdo má děti, které potřebují víc péče. A někdo má tiché statické holčičky, kterým stačí vydat pastelky a papír, případně modelínu a holčičky si vydrží doslova hodiny kreslit (na papír, nikoliv po stěnách a nábytku) či modelovat (bez toho aby modelína byla pečlivě vetřená do koberce či nalepená na oknech). Pak si říkám, že bych asi taky měla čas na ty okna (i když upřímně řečeno - asi bych je stejně odkládala
)
Hanýžko,
prosím tě, ozvi se mi na
email. Mrzí mě, že jsme na sebe ztratily kontakt. Gratuluju ke školce!!! A ještě jezdit autobusem - to musí být pro takového kluka KRÁSA!!!!