Ahoj Monty, když se živíš tím psaním, už Ti nějaká knížka (knížky) vyšla a pod jakým jménem nebo pseudonymem píšeš ? Jestli jsou ty knížky tak skvělý jako Tvoje články, ráda bych si nějakou přečetla. Také jsem nevěděla, že na psaní se dá tak vydělávat, i když, pokud zajdu do knihkupectví, tak mi připadá, že píše každej, kdo umí poskládat pár vět dohromady, jenom těch autorek dívčích románů jsou mraky, já si pamatuju jen pana Rudolfa z mého raného mládí, ale teď už napíše knížku i patnáctka. Pro zajímavost jsem si jednu takovou půjčila v knihovně, a po asi 10.stranách jsem jí odložila, asi jsem už na to stará (je mi 28), ale když tam na celou jednu stranu rozebírají, jak se líbat, to mě fakt už nebere. (taky už jsem zkušená skoro dvojnásobná matka). K tomu kouření: je to každého věc, akorát mi vadí, když se kouří doma, kde spí a hrají si děti, ale myslím si, že venku na hřišti se ten kouř rozptýlí a pokud se nevyfukuje úmyslně přímo na dítě, tak není co řešit. Hodně matek na hřištích kouří, svědčí o tom spousta špačků okolo laviček. Já sama kouřím pouze v hospodě, kde si dám 1-3 sváteční a pak zas měsíc kouřit nemusím, teď co jsem těhotná nekouřím vůbec (teda skoro vůbec, ale bojím se tady napsat, že jsem za celou dobu vykouřila asi 10 cigaret, což je cca 3 ks za měsíc, protože tuším, že mě tady bude někdo lynčovat a poukazovat na škodlivost kouření v těhotenství.
Proto piš dál, jedině u Tvých článků se skvěle pobavím a nehodlám moralizovat, "každej jsme ňákej."
Předchozí