žlababo, neděs se, je to asi normální a určitě jsi dobrá máma i manželka. Taky se někdy divím, že můj úžasný a krásný a úspěšný manžel je ještě se mnou
hahaha uřvanou tlustou macechou....
Ne, tak vážně. Mám 8 letého kluka, kterého manžel kdysi vyženil a matka je opustila, (vidíš, že to jde) hahaha! Tak se starám já. O Oba. Od Péťovo 4 let. Za mámou jezdí, dělá si o ní ještě naivní iluze a pokaždé se vrací notně zklamaný. To je ale na dluho. K tomu mám 2,5 letého adoptivního synka Dádu, který je nadmíru inteligentní, dá se říci, že i vychytralý a obratný
) a ještě máme postiženého psa maďarského Ohaře. Takže můj den vypadá takto: Ráno vstanu, přebalím pokakaného Dádu, vyženu štěkajícího psa ven, utřu po něm louži a uklidím smrdící bobek, nakrmím ho, mezitím už Dáda řve a dožaduje se Nauku! Maminko Na uku! (překlad: Na ruku maminko na ruku!) Budím s Dádou na ruce Péťu sebíhám opět dolu a dělám snídani. Musím ještě rychle zametat, protože manžel stihl ráno propustit psa do obýváku
). Běžím opět nahoru a zjišťuji, že Péťa opět ještě nevstal. Po snídani jedeme všichni do školy, upozorňuji, že jsem neučesaná a v manželovo triku a teplákách. Nedejbože ještě potkám kamarádku a ta je i s makeupem - no stydím se :-d ... Pak honem nakoupit, a rychle domu, Dáda bude čůrat, trénujeme to bez plíny - no nestihli jsme to, musíme prát a převlíkat psa to zřejmě inspirovalo a opět se počural...hm...a už mi drnčí telefony, potřebuju pracovat, klient se dožaduje rozpočtu, který měl mít včera hotový...do toho během mého hovoru Dáda v nestřeženém okamžiku vyrve květinu z květináče, kocour se vyčurá do bot a pec zvrhne misku se žrádlem.....Než dorazí v sedm večer táta z práce, musím být už učesaná, umytá, ve svém oblečení (většinou tohle zvládnu) děti umyté vykoupané, nakrmené a usmívající se v uklizeném obýváku čekající na tatínka. Po společné večeři a hodince hraní zjišťuji, že celý úklid byl na prd, zase je tu bordel jako v tanku...jdu ukládat mladšího, starší kňučí, že chce hrát pexeso nebo blokus...tak jdeme hrát, je devět večer, jeden spí, druhej nechce spát a zkouší to, manžel sedí u noťase a pro změnu pracuje a já....konečně mám klid na práci
))
Měj se
)
K