| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Tatínku, děti, odcházím navždy!

Milá Žlababo, nejdříve ti musím sklidit poklonu za to,jak zvládáš 2 více či méně postižené syny. Já mám také 2 syny(naštěstí zcela zdravé), 4 a půl a 2 roky, a někdy je to opravdu hodně náročné, zejména psychicky. Ale narozdíl od tebe já umím relaxovat! Abys mohla také, co takhle zapojit tatínka!!! Určitě mě spousta maminek odsoudí, moc dobře vím, že tatínci chodí do práce a když přijdou domů tak jsou určitě velmi unaveni. Ale stejně jako my, maminky!!! Narozdíl od tatínků pracujeme 24 hodin denně. Většina jich si to neuvědomuje. Můj manžel je podnikatel, někdy končí v 16.30, ale většinou přijde domů o půl sedmé, v sedm. Sice chodí každý den domů na oběd, ale jelikož starší je ve školce, a mladší většinou už spí, tak si ho také moc neužijí. Takže to u nás funguje tak, že tatínek koupe aby si ho aspoň ten den trochu užili. Koupeme co dva dny, ale to se jim pak věnuje a hraje si s nimi, než jdou v osm spát.Taky s nimi chodí sám na procházku, když o víkendu dopoledne vařím. Není to často, ale taky někdy hlídá babička(hlavně staršího). Nepíšeš jestli máš k dispozici alespoň jednu babičku, která by šla byť jen s jedním na chvíli ven. Pokud ne, tak se divím že jsi už dávno nezapojila tatínka. Jsou to přece i jeho děti, tak proč ti nepomáhá s úklidem a s výchovou, není to jen tvoje starost.Nezlob se na mě, ale takoví chlapi mě drásají nervy. Třeba se domluvte, že o víkendu dopoledne je bude mít na starosti on, zatímco ty bys mohla v klidu a včas uvařit, případně něco uklidit. Já uklízím v pátek dopoledne, to s dětma povysávám, po obědě až manžel odejde tak umyju zem a nemám co řešit. Záchod a koupelnu myju ve čtvrtek, abych toho neměla v pátek tak moc. S oknama si starosti nedělám, myju tak 2-3x za rok. Mám čas si každý den po obědě sednout, vypít v klidu kafe. Jde jen o to si rozvrhnout práci na každý den, abys měla alespoň půl hodinku na sebe, i když u tebe to bude složitější díky rehabilitaci dětí. Ale nevzdávej to a snaž se s manželem domluvit na nějakém kompromisu, aby se taky trochu zapojil do chodu domácnosti a nechodil se domů jen najíst a vyspat. Jo a já žehlím hned ten den co jsem prala(jestli nemáš sušičku, tak napiš ježíškovi, fakt skvělá věc), a to většinou večer u televize, nezabere ti to tolik času a nemáš nikde haldy prádla. A taky si občas zajdi ke kadeřnici, na kosmetiku, uvidíš jak moc ti ta chvilka kdy jseš bez dětí prospěje, domluv se s kamarádkama, jestli by ti občas pohlídaly děti apod. Najděte s manželem nějaké řešení, aby se také nemusel pořád dívat na věčně utahanou, neupravenou, spocenou a psychicky vyčerpanou ženskou. Budete spokojeni všichni, i děti vycítí že maminka je v pohodě. Přeji ti hodně, hodně psychických sil a věřím že to zvládneš.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.