Teda napsala jste to neskutečně - dobře a výstižně. Úplně vidím naši zchátralou domácnost. Mám úplně stejný - téměř nedostižný - sen. A když se náhodou po složitých manévrech "zbavím" obou dětí (díky bohu za to, že se ochotně a bez problémů nechají svěřit do péče babiček), a s vidinou nákupů věcí PRO SEBE a kávičky beze spěchu s kámoškou a eventuelně návštěvy kadeřnice(tak jednou za půl roku)vyrazím do města, vracím se výhradně s děckým šatstvem a nákupem jídla. Prostě jsem ráda, že nejsem sama. Díky za článek,pobavil mě a pohladil po duši.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.