Milá maminko, musíte to mít opravdu těžké, vůbec nechápu, jak dobíjíte baterky. Já jem asi před půl rokem zápasila s určitým problémem a doma to potom vypadalo podobně jako u vás. Máme děti necelé dva roky od sebe a bylo to hodně náročné. Podařilo se mi objevit způsob, jak si pomoci, abych měla více energie a byla více v pohodě. Pokud budete můj příspěvěk číst a ozvete se, já vás budu o tom informovat. Je to takové trochu osobní, tak se o tom nechci moc rozepisovat. Moc vás zdravím Lenka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.