Abych se priznala, ta zminka a koureni se mi nelibila (moje mama mi tak zneprijemnovala nejen velkou cast zivota, ale i pobyt v deloze), ale ta parba stala asi zato. No, to ze Te napadlo kreslit list marihuany do pisku je asi zvlastni a i u mne to vyvolava predstavu Tve osoby jako hasisaka, ale asi to byla nadsazka, protoze podle meho nazoru vykreslit list marihuany do pisku je temer nemozne. Asi Ti Monty ale zavidim. Ty kamarady a tak. Ja jsem se vdala do ciziny a jsem dost placha. Na hriste sice chodim, ale nejak se neodvazuju k ostatnim maminam priblizit (Nejradsi mam houpacku) Manzel sice taky zachod obcas umeje, ale jinak docela hodne pracuje a ja se spis nudim (ne ze by v nasem neprilis uklizenem byte nebylo co delat a TV taky, nastesti nemame) Mrzi me, ze vetsina nasich znamich pracuje, takze pres den, kdy ja nevim co, stejne nema cas, ale uz se to zacina zlepsovat. Trochu jsem se odvazala ted kdyz jsem byla na 14 dni u nasich v CR, ale zacinam uz taky mit chut na poradnou parbu (minuly tyden mi bylo 25, a na posledni jsem byla snad v 17ti) Bohuzel rockove kluby tu clovek nenajde - jenom same trapne ducduc. Na hudbu Ti Svycari proste vkus nemaji.
Taky Ti zavidim tu praci. Psani muze byt asi docela fajn. No, vezmu si z Tebe priklad a zkusim se sebou neco udelat (i s temi 16ti kg navic) Diky
PS: Ten detail s tim klicem byl fajn, umelecky.
Předchozí