Tak jsem si přečetla pár příspěvků,jsem ráda,že v tom nejsem sama,ale na druhou stranu mě to ani nepovzbudilo sednout do auta a jet.Já bych totiž potřebovala vjet do ulic,ale bez žádnýho provozu
bez aut,bez chodců
a celej den trénovat rozjezdy,parkování,jak tu některá z váspsala,že najednou neví co udělat dřív,když vjíždí na křižovatku
atd atd...ženský jsou dobrý opravdu v tom,že zvládaj dělat milion věcí najednou(vařit,prát,krmit dítě,žehlit,u toho dělat domácí úkoly třeba se starším dítětěm,mezitim uvařit kafe manželovi,telefonovat kamarádce..no znáte to,tak proč probůh to takhle nefunguje i v autě????mě by vážně zajímal názor odorníka na tohle.Jak jsem psala o příspěvek výš,při kondičkách katastrofa,vyhozený peníze,byla bych na tom líp,kdybych sedla do auta a jela sama..řekl mi,že tak do dvou let ze mě bude průměrnej řidič,když teda budu řídit denně....povzbuzující co?
a že si sice zničim spojku,ale dostanu se z místa na místo
jinak jsem jednou musela poprosit souseda,aby mi zaparkoval,ten se usmíval,jako že to chápe(prostě ženská no
a u benzínky jsem místo za 200 natankovala za 20 a ten chlápek se mohl potrhat smíchy,když jsem se dvila,že chce jen dvacku
plno kamarádek se mi nabízí,že bude jezdit se mnou,ale to já nechci,mě spolujezdec-řidič znervozňuje
a taky se bojim dost parkování,jak jste se to probůh naučily?????tady není místo a když,tak je to na milimetry a to nezvládnu ani náhodou,auto přede mnou a za mnou by byly zdemolovaný
no nic,dál budu jezdit mhd,dál budem chodit se synem všude pěšky(je jaro
a další výmluvy a další výmluvy......
hezkej den