Čekáme holčičku, teď už to víme naprosto jistě po odběru plodové vody. Než jsme měli výsledky tak jsme přemýšleli i nad jménem pro kloučka. Manžel měl jasno docela brzy vybral Merlina. To se mi sice moc nelíbilo, ale nakonec jsem souhlasila. Horší to bylo se jménem pro holku starší dcera chtěla Rút nebo Matyldu - obě jména jsou ve stejný den v kalendáři. Chtěla jem totiž aby svátek připadl na jaro. Nakonec jsem si prosadila Dorotku a svátek bude mít 26. února. A to proto, že starší dcera je Anička a svátek má 26. července, jiné jméno připadající na jakéhokoli 26. se mi nelíbilo nebo bylo mužské nebo nebylo na jaře. Abyste rozuměli naše holčička se má narodit začátkem srpna a nechci aby měla narozeniny a svátek brzy po sobě a také aby nebyla příliš šizena tím, že by po svátku byly hnedle vánoce. Anička se narodila 21.12. proto má svátek v létě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.