Když se Katka narodila byla úplně v pořádku, jen ta váha - něco málo přes 2kg. Bohužel v těhotenství jsem trpěla až do konce velkými nevolnostmi, prakticky jsem díky tomu skoro nepřibrala a bohužel nikdo z lékařů nepřišel na to, čím můžou být ty nevolnosti způsobeny nebo jak je zastavit. Kvůli tomu jsem byla hospitalizovaná u Apolináře a tam mě během jednoho týdne po psychické stránce doslova zničili, rodila jsem v Motole a péče tam je nesrovnatelná, ale hlavně přístup k člověku - se vším mě seznámili, upozornili na co dát pozor ... A pokud jde o imunitu s tou Katka žádný problém nemá, naopak je jí 5, zatím měla jednu střevní chřipku a jednu klasickou chřipku - NAŠTĚSTÍ
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.