Ivo,
omlouvám se, ale už se v několik dní trvající diskusi tak docela neorientuju, nejsem si vědoma, že bych někoho urazila, snad kromě Včielky, které jsem napsala, že mně (3, dík Sylvo, už to nikdy nespletu) ze svého příspěvku vychází jako hloupá slepice. Ale to nebylo míněno jako urážka, ale jako parafráze vyjádření Vcielky, že jí Monty ze svého článku vychází jako...(už nevím, jako co, a nemám bohužel čas to teď hledat). Můžeš mi napsat, který můj urážlivý příspěvek máš konkrétně na mysli (stačí datum a čas)?
Jinak bych chtěla uvést na pravou míru svůj "nekritický obdiv" k Monty. Ano, přiznávám se, jsem nekritický obdivovatel, ale nikoli osoby Monty, ale jejích článků na Rodině. Vždycky mě totiž pobaví i donutí k přemýšlení (a nejsem sama). Řekla bych, že jsem se v této diskusi hodně, opravdu hodně zastávala Montyina článku, a to hlavně z obavy, aby nechutné útoky na její osobu Monty neodradily od psaní na Rodinu. Myslím si totiž, že by bez Monty byla na hlavní stránce Rodiny dost nuda (je tohle nekritický obdiv?).
A na závěr: nemyslím si, že bych si v diskusi měl někdo s někým (a za někoho) vyřizovat.
J.
Předchozí