Jitko gratuluji ti k tak krásnému vztahu. Působíš na mne jako fajn ženská, která vzala osud do svých rukou. Je opravdu vyjímkou slyšet někoho kdo si manželství chválí a neskuhrá.
Jde o to že vztahy si musíme hýčkat a pěstovat. Opravdu občas automaticky předpokládáme, že nám ten druhý rozumí, a že přece nemusím denně děkovat a ujišťovat o své lásce. Někomu to třeba připadá trapné , někdo zase čeká na toho druhého. Krásně si napsala, že mužský potřebují chválit a obdivovat a potom jsou schopný nám přinést modré z nebe.
Můj vztah trvá již deset let a máme tři děti. Musela jsem se prokousávat, hlavně zpočátku řadou nedorozumnění a děkuji Bohu, že jsme to spolu oba vydrželi a v těch krušných chvilkách to nevzdali. Došla jsem k tomu, co ty tu píšeš, tak před dvěma roky a od té doby nám vztak kvete. Jestli ty to víš už od začátku si fakt dobrá a tvůj muž je šťastný člověk. Pochopila jsem, že podobný vztah mají i tvoji rodiče, tak si tuto moudrost neseš asi z domova. Já jsem bohužel takovéto idylické dětství neměla a chyběl mi ten vzor.
Tak přeju hodně dobrého ve vašem dalším žití. Jaan
Předchozí