pises, ze mizi ze vztahu zenstvi, ale prijde mi, ze pod tim pojmem si spis predstavujes jednani s nesvepravnou osobou. Predstava, jak manzela motivuju k tomu, aby se ve 40 naucil vytirat podlahu a pomohl mi tim s "zenskou praci" zpusobem, ktery popisujes, mi dela na tele osypky. Nemohla bych si vazit sama sebe, kdybych s manzelem hrala tyhle "hry" na pomoc a neneapadne pristrkovani k necemu. Jsem samostatna, rovnocenna bytost, muj manzel taktez a rozhodne nerozdelujeme prace na zenske a muzske, kazdy delame zrovna to, co je potreba a na co mame cas, aniz bychom sebou museli takhle vorat. V praxi to zahrnuje to, ze kdo chce, ten vari, kdo ma cas, privrtava policky do zdi / u nas zrovna aktualni
/, penize vydelavame oba, o dite se starame taky oba. A "miluji te" je u nas na dennim poradku, takze si na nic nemuzu stezovat a ve sve podstate se mame asi stejne dobre jako vy, jen my tam proste nesedi ta manipulace.Chlapa, ktery by se sebou nechal takhle vorat,cekal na pochvalu jak pes na podrbani za uchem a kteryho bych takto ovladala bych si nemohla vazit a cely vztah by sel do haje.
Mozna je to jen nestastne napsane, ale po prvnim precteni mi to proste zavani tim typickym zpusobem jednani s manzelem, ktery mely nase babicky a ktery je pro mne osobne nevydejchatelny.