Souhlas. Mě osobně se článek nelíbí. Mám pocit že autorka s námi mluví jak s dětmi a stejně tak se chová k manželovi. Já svého muže považuji za rovnocenného partnera a stejně tak se k němu chovám. Brala jsem si muže, ne dítě na dovýchovu. Taky byl zvyklý že mu vše dělá maminka a stará se o něj. Ale já jsem mu dala jasně na jevo že u nás to takhle nebude. Já pomáhám jemu a on pomáhá mě. Jinak to v rodině s dětmi prostě nejde. Děkovat je pro mě samozřejmost a neustálé upozorňování na to v článku mi připadá divné. Já jednám s manželem na rovinu, trapně s ním manipulovat aby udělal co chci mi přijde pod úroveň.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.