přecijen, když už si někoho bereme, tak víme na čem jsme a jaký ten náš dotyčný partner je... a popravdě já bych nemohla být s nějakým "gaučákem" který není schopen přiklepnout ani poličku :)
Naštěstí u nás to bylo tak, že když jsme se poznali, tak partner už asi 8 let žil sám bez rodičů, tudíž si obstarával celou domácnost a když vařím a za mnouse vrší hromada nádobí, nebo když já umývám, tak se bez kdejakého flirtování na ten zbytek vrhne a pomáhá mi... stejně jako když jsme předělávali byt... byl zrovna v nové práci a nemohl si vzít volna, tak jsme nakoupili barvy, vzala jsem si 3 dny dovolený a vymalovala celý byt... děláme vše nějak tak společně a bez keců... ale je pravda, že když něco chci tak poprosím, když něco pro mne udělá tak poděkuji, ale to mi přijde jako samozřejmost :) Ikdyž je pravda, že jsou kolikrát domácí práce, který si chci udělat prostě sama ... protože vim, že ostatní (nejen partner) by to neudělali podle mojich představ :) ale musim říct, že nejspíš na tom všem má hodně velký podíl tchýně... nerozdělovala mezi dětmi holkaxkluk, všichni dělali nádobí, jako na zahradě apod. a tak to má být ;-)
Předchozí