tak zjiš´tuju,že bych se asi měla rozvést.Protože větu, přines mě prosím vodu abych vytřela podlahu používám taky.Občas to vyjde a manžel podlahu vytře,občas mi opravdu přinese jen tu vodu.
Když jsem si ho brala,tak mu veškeré domácí práce byli velmi přísně utajované,protože to se přece pro chlapa nehodí.Když k nám po půl roce přijel tchán s tchýní a babičkou tak se manžel vychloubal,že umyl okna.No všechny jeho blízké jsme málem fofrem odvážela na koronárku a na mě volali pomalu sociálku.Na památnou větu babičky zda umím dělat "echt" český knedlíky a nedělám jen ty z prášku nezapomenu dodnes.No nedělám žádné,poctivě je kupuju.
Další hlod byl,když jsme jela na týden na školení,tak se chuděra starala,kdo že bude manželovi vařit.To že on tři týdny předtím byl na soukromé dovolené v Norsku a já doma sama s děckem,to ji uniklo.No nevařil mu nikdo,zvládl dítě,domácnost,dokonce i uklidil.
Takže shrnuto,když je doma sám,zvládá všechno,dokonce i upeče bábovku.Když jsme doma já,nemá ručičky a mozeček.Funguje pak opravdu stylem jak malé dítě,pokud mu to řeknu přímo a jasně ve stylu "prosím tě vytři podlahu,vysaj koberec"tak to udělá.Ale samotného ho to nenapadne.Samozřejmě pak poděkuji a vychválím až do nebes jak je šikovný.
Proč s ním ještě jsem ? Je perfektní táta,s dětmi tráví maximum času,i malé mimčo kromě kojení výborně obstará.Pro někoho asi málo,mě to stačí.