| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Mezi námi děvčaty…

tenhle clanek mi prijde jako takova hezka pohadka...

samozrejme, ze ve vztahu je nutna vzajemna ucta, respekt, dohoda a delba prace - s tim nechci polemizovat. Stejne tak souhlasim, ze je nutne praci ocenit, podekovat, pohladit apod. To je bez debaty - jen si nemyslim, ze tohle je nejaky zaruceny lek na manzelske krize nebo ze by tohle samo o sobe ciste z zenske strany mohlo vyresit soucasne manzelske krize.

Ale co mi prijde opravdu jako z pohadky je situace:
"řekla jsem asi tohle: "Ještě musím setřít podlahy. Nepřinesl bys mi, PROSÍM, kýbl vody?" Manželovi zasvítily oči a mazal do koupelny. Nejen že přinesl vodu, ale sám se pustil do vytírání. " - nerikam, ze jsem nejaky expert, ktery vsechno zna, ale chlapa, kteremu pri predstave vytirani podlahy zasviti oci, bych teda opravdu rada videla...

Mam take muze, ktery se domacim pracim nevyhyba, ale rozhodne neplati, ze by v nem zdvorila zadost vyvolala nejake pracovni nadseni. Co je treba udelat, se udela a povinnosti si mezi sebou delime, ale myslim si, ze pokud je chlap rozmazleny a ocekava plny servis, tak ani ono magicke sluvko ""prosim"" z neho ochotneho manzela neudela, obzvlaste kdyby to melo znamenat, ze se treba musi vzdat nejakeho konicku, aby mohl doma pomoci...

Kimmy

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.