Milá Jitko,
ráda bych Ti poděkovala za milé počtení. Vůbec si nemyslím, že by si s mužem nějak manipulovala a nebo se k němu chovala nějak potupně. O svém manželství jsem psala nedávno na jiné diskusi a nebudu se už opakovat. Beztak bych se tu stala střetem pro ty, které žijí v manželském svazku déle než já, stejně tak jak nemohu radit v případě výchovy dětí, protože v tom je tu většína čtenářek taky lepší a zkušenější než já...
Myslím, že jsi svůj příspěvek vytvořila na základě nedávných diskusí, kdy jsme se do sebe zase nejapně pouštěly, protože zkrátka každá máme jiný názor na to jak trávit volný čas s rodinou. A příjde mi hodně směšné, že tu minimálně 4 stěžovatelky z minulé diskuse, které právě psaly o těch sobcích, reagují nechápavě na tuto tvojí větu
Věřím, že pár holek se tu najde, které se nad sebou zamyslí. Zamyslí se nad tí, jak se ke svým mužům chovají. Ono se totiž né nadarmo říká, že jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.
Milé HUSY, když se chodíte oblékat do Tesca, tak tam všechny ostatní musí také? A nebo byste kamarádily i s tou, co se obléká jinde?
(kdybyste se některá do mě chtěla obout skrze to Tesco, tak vězte, že jsem si tam dneska koupila krásné tričko!)
Holky, nebud´me tak potrefené, sakra...