| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Mezi námi děvčaty…

No pravda je, že jsem nenapsala, že souhlasím s tím, že emancipace je hrob manželství, já jsem docela dost emancipovaná, ale stále si "myslím" udržuji tu hladinu toho zdravého ženského rozumu. Určitě bych ale netrvdila, jako jiné pisatelky zde, že používat "finty" na muže je špatné, protože tak to vidíme my zrovna v tomto článku, ale muži na nás také používají finty a my to často nevidíme. A už vůbec bych neřekla, že nám to nějak vadí. A dokonce bych řekla, že to bývá součást jakési rodinné domluvy.
Určitě není špatná žádná forma "posunutí" toho druhého na tu cestu, která nám přijde správná. Pokud by jí druhý apriori neakceptoval, uričtě se tam nenechá dotlačit a to nijak.
Ale rozhodně bych netvrdila, že za vše mohou ženy! Nebo naopak muži! Myslím, že vztah je soubor charakterů, chování, spolužití a spolupráce dvou (a více:-) lidí. A jak k té spolupráci je v podstatě jedno, pokud spolupracují ke spokojenosti obou.. ;-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.