A to definitivně. Končím s přispíváním jak do diskuzí tak s články na hlavní stranu.
Jenom mi dovolte ještě otázku: PROČ SEM PÍŠETE SRDCERYVNÉ A SEBELITUJÍCÍ STORY, jak s vámi manželé tráví málo času, jak se nechtějí dělit o domácí práce, jak vám děti nespí, nejí, vztekají se apod. zakončené prosbou o radu, když vlastně žádnou radu ani tip nechcete, protože tak jak to děláte je to jedině správně a že to nefunguje není vaše chyba?
Dodnes jsem si myslela, že je to server, kde si lidé (hlavně maminky) vyměňují zkušenosti, ale není tomu tak. Je to server, kde se schází především hysterky, které zřejmě nemají normální kamarády, protože by s nimi nikdo nevydržel. Každá druhá se tu snaží ostatní přesvědčit, že tak jak to dělá ona je to jedině správně a odmítá slyšet, že i něco jiného by mohlo být stejně účinné.
A skutečně poslední připomínka k mému článku a hlavně k diskuzi:
Pokud vám to doma funguje jinak a jste s tím spokojené, buďte rády. Mě to funguje takto, ale taky jsem spokojená. A těm, kterým to zrovna neklape, přeju, aby si to brzy vyřešili k všeobecné spokojenosti a je mi úplně šumafuk jak to udělají.
Předchozí