| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Mezi námi děvčaty…

Zase mě napadá to o těch potrefených husách.
JÁ, pokud se tu objeví příspěvek ve smyslu "Jste hysterky" (doplň si cokoliv co tě zrovna napadne) tak, jelikož se mezi ně nepočítám = není ten příspěvek určený mě a nereaguji. Nemám potřebu dotyčnému vysvětlovat, že zrovna já to nejsem - já to vím a co si myslí dotyčný je mi ukradený.

Stejně tak, pokud se článek netýká mého problému, nemám potřebu se k němu vyjadřovat. Většinou se potom vyjadřuju až k některým příspěvkům diskutujících a to většinou těch, kteří si neustále melou to svoje neochotni se vůbec zamyslet nad tím, že druhý to může jenom vidět jinak. Někdy to dokonce může vypadat, že se neumím rozhodnout na čí straně stojím, protože se v jedné diskuzi zastávám střídavě obou stran. Já totiž nestojím na NIČÍ straně.

A některé diskutující si pod pojmem slušně představují asi jen to, že nepoužívají sprostá slova. Že to zahrnuje také neurážet druhou stranu, jaksi nechápou. A mě některé tzv. kritické příspěvky urážejí (např. ten o řitním alpinismu ale i jiné). Bohužel je jich moc, takže místo odpovídání na každý zvlášť, napíšu hromadnou odpověď a s tím se pak bohužel svezou i ty ostatní, které mimochodem říkají to samé, ale ten urážlivý podtón v nich jaksi chybí.

Vysvětlete mi jedno. Proč vás tak vytáčí, že jsem napsala pár triků pro ty, které nejsou spokojené v manželství? Jste to snad vy, že máte potřebu se tak urputně bránit?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.