Ahoj chtěl bych tímto poděkovat autorce za článek. Myslím si že vtomto směru má pravdu vím že mě asi hodně lidí za to odsoudí ale je to jen můj názor. Jsem dnes již dva roky rozvedený a je pravda že dokud sme si s manželkou potvrzovaly úctu a pomáhali si bylo vše v pořádku, pak se to nějak pokazilo. Taktež uznám že když žena sveho muže občas pochválí tak aspon já pro ni udělám cokoliv není problem ji v čemkoliv pomoci a nadruhou stranu mile ženy nechtějte po muži pomoct pokud vy sami mu řeknete tohle já neumím to je tvá práce,nesmíte se pak divit že muž si řekne proč bych to dělal vždit ona mi stejně taky nepomáhá. Na druhou stranu dnes se musím o celou domáctnost starat sám a ktomu pečovat o sveho syna tak už vím jake to je když to má žena zvládat sama a není to lehke. mi mužï si to nejspíš neuvědomujeme a si to berem jako samozřejmost.Tak bych chtěl jen říct chvalte sve muže a oni budou chválit vás,uděláme vše pro vás to co vám na očích vidíme vždyt i mi chceme slyšet aspon občas miluji tě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.