Souhlasím taky mám manžela co vydělává dost na to abych mohla být s dětmi doma.Máme skoro 5ti letou dceru a 2a půl měsíce chlapečka,sme spolu už 11let.Manžel je celej den v práci přijde až večer a má toho taky dost tak proč po něm jěště chtít aby uklízel atd.Je pravda když mi pomuže tak mu poděkuji to je samozřejmost.Nedej bože když je delší dobu doma a má roupy,to neví pak do čeho píchnout tak sem pak ráda když už jde do práce.Mám to doma zorganizovaný spíš podle sebe (přeci jenom sem doma víc než on)a když se do něčeho pustí sám tak musim stejně hlídat aby nevyhodil něco co potřebuji nebo to uklidil kam to opravdu patří.Jinak nám,ale manželství funguje dobře a tak to má být.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.