.....protože doktorky mají maminky za blbky co děti moc pozorují.....a zbytečně stresují sebe a děti....protože moc porovnávají.... Mám kamarádku. Syn chodil s jejich dcerkou na kojenecký plavčo...má něco podobnýho co pisatelka článku... taky ručičku.....kdyby si nezašla na vyšetření jinde než v místě bydliště tak se u své vlastní DR vůbec nedočká.....
TAk si nemyslím, že by byli chyby jen u neinformovanosti rodičů.....myslím, že hodně záleží na Dr....sice jsem v tý době měla jinou,ale pochybuju, že by mi řekla něco jinýho než kamarádce...dokonce ta moje mi do DAna narvala očkování na lžičku 14dní po nešťovicích.....(až tady na Rodině jsem zjistila, že to dělat neměla,ale já to teda opravdu netušila..nejsem DR ....) a další průšvih...jsem už nenechala být a děti vozím jinam....nemá to cenu...zdraví máme jen jedno.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.