Díky za cenné informace,také jsem toho spoustu nevěděla.Dcera se mírně opožďuje a byla jsem na vážkách,jak moc tomu mám věnovat pozornost. Z vlastní zkušenosti z jiné oblasti (atop.ekzém x očkování) vím, že se vyplatí být o krok napřed a o dané problematice toho vědět co nejvíc, jinak se může lecos pokazit i natrvalo. A najít si co nejlepšího pediatra ( v našem i se znalostí homeopatie). Zpět k DMO - podle příbuzenstva malou moc pozoruji a hrdá babička prohlásila, že by poznala, kdyby s malou něco nebylo v pořádku (přestože si plete plazení s lezením). Někdy je právě tahle "hrdost" na potomka kamenem úrazu. Lepší je udělat něco pro mot. vývoj třeba i navíc z vlastní iniciativy (existuje např. knížka cvičení Našemu Sluníčku od MUDr. Kleplové).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.