| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kdo zná dítě nejlépe?

Když jsme byli s naším synem na pětileté prohlídce, doktorka nám řekla, že podle percentilů je extrémně malej a že uvažuje, že nás pošle do Motola na injekce růstového hormonu. Namítla jsem, že jeho růst je zcela ve shodě s růstem ostatních dětí v naší rodině a že jeho výška je sice trochu pod průměrem (jaký div, když oba rodiče jsou výškově taky trochu pod průměrem), ale ne nijak extrémně. Doktorka nás tedy alespoň pozvala na kontrolu za rok. Doma jsem se podívala do percentilových tabulek a z toho, co mi doktorka řekla, jsem měla dojem, že se prostě jen do nich koukla špatně.
Kupodivu za rok na kontrole byl už zase normální, ačkoliv žádný růskový skok neprodělal. Doktorka možnost své chyby odmítla. Už k ní nechodíme, byla i jinak neschopná, ačkoliv jinak je prý oblíbená?!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.