Moje pediatricka me zase ve trech mesicich sprdla, ze dcera malo pribyva a rekla, ze okamzite musim misto kojeni zacit prikrmovat umelym mlikem, jinak dcera zemre na podvyzivu a dala mi vzorky. A to vse jenom proto, ze ta blbka spatne odecetla dve cisla a vyslo ji, ze dcera pribrala jenom 300 g misto 900, ktery pribrala ve skutecnosti. Ze je dcera samej faldik nebrala. No ja jsem si to pred ordinaci prepocitala jeste jednou a vzorky vyhodila do kose. Priste uz byla vaha v poradku:-))) a ja kojim doted. Clovek se tema dr. nesmi moc nechat nervovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.