severanko : tak jak píše kalamajka níže. Postu p je VĚTŠINOU takový - OL - Nerurolog - rehab . Ale není to vždy tak lehké, jak jsem si mohla přečíst od jiných mamin. Né každá dětskařka je ochotná a schopná zjistit závažnost věci a odeslat vás ihned k neur. Ale opravdu se vyplatí stát si za svým požadavkem. I kdyby mě měli z neu. nebo rehabky po vyšetření vypoklonkovat, že sem z komára dělala vola, tak to zkusím. Ono i mě 2x vy..... z pohotovosti , když sem přišla s dcerkou po ošklivém kousanci klíštětem, že kdyby jim tak s píchancem chodil každý tak nedělají nic jiného a i přesto jsem přišla po 3. a ejhle bylo to za 5/12 a pak jsem si poleželi s podezřením na borelku a špatným krevním obrazem. Takže kdybych se nechala odradit, tak bůhví, jak by to dopadlo. Ať si myslí co chtějí, já sem měla podezření tak co , ted bych si to vyčítala, kdyby se tenkrát něco stalo. V životě budeme za naše děti třeba " bojovat" ve škole na koberečku a taky nám to nebude příjemné, takže takový nějaký pošklebek a blbé připomínky lékařů či sester mě nemůžou rozhodit