ještě mne napadlo -docela užitečné je na případné vyšetření vzít s sebou fotky nebo ještě lépe video (i foťáky dnes běžně umí dostatečnou kvalitu), aby dr měla šanci vidět to, co se vám nezdá a taky více spontánního pohybu děcka, než dokáže předvést při vyšetření. Spontánní pohyb nejlépe nahatého dítka byl u nás problém předvést, pač dcera se mne obvykle držela jak klíště a sama uvolněně si pohrát v krátkém čase v cizím prostředí ne vždy zvládá. A buď mít možnost to přehrát na foťáku nebo třeba to mít na flashce, aby se to dalo přehrát na pc u dr. Doufám, že moje zkušenosti aspoň někomu pomohou - já jsem po takových před časem v zoufalství prahla a zachránila mne kámoška, která si cvičením s dítkem taky prošla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.