Nechtěla jsem se nikoho dotknout, ale konkrétně z diskuzí na rodině, který se většinou z tohoto tématu stočí k úrovni porodnic, jsem prostě získala pocit, že o pohodlí rodičky jde především. Ale - jak jsem psala, ať jsou důvody jakýkoliv...je to na každým. Jeho rozhodnutí, jeho rizika. Ale v podstatě je to v pořádku. Jenom nemám ráda ty argumenty typu "mně se nic nestalo, je to v pohodě". Připadá mi to zkreslující. Protože já osobně si myslím,že zas taková brnkačka to není. A že těch rizik je tam příliš. Ale každá ženská je samostatně uvažující bytost, a na takový rozhodnutí má právo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.