| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Pohled zdravotnice: jak jsem nerodila doma

Jsem jedna z těch,kdo si živě pamatuje zavření do nemocnice na infekční a to 3x.Můžete mi věřit,že nesnáším doktory a nemocnice vůbec.Ale nikdy by mě nenapadlo rodit doma.Chování personálu je jako všude jinde jsou to prostě zaměstnanci,tak řeším přístup tím,že co se mi nelíbí to řeknu.Když si necháte líbit špatné chování a pak vzpomínáte,jak se chovaly je to napůl vaše vina taky.Já seřvu každého ať je to doktor nebo sestra nebo prodavač v obchodě-špatně se chová? nebo se mi to nelíbí,jak se chová ?Musíte se ozvat.Já jsem v porodnici jednu setru seřvala,apak byla jak nejlepší kamarádka nemůžu si stěžovat na chování personálu ani nemocnice.A rodit doma?Nikdy bych neohrozila život dítěte jenom proto co kdyby se na mě někdo špatně podíval nebo něco řekl.Jo a ještě rodila jsem 2x a nikdy mi u porodu nedávaly jakékoliv léky nebo cokoliv jiného.Vždy mě překvapí ,když to někdo nazve chemické nebo nepřirozené.Nejsem ani zastánce výrazu přirozené,protože v dnešní době by přirozeným způsobem bez operací a očkování vymřelo půl národa.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.