| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Pohled zdravotnice: jak jsem nerodila doma

Prichod miminka na svet mi pripadne tak svaty okamzik, ze tvrzeni typu: ..."každej by si mohl najít něco na stížnosti, jako neochotu personálu, špatnou stravu, nepořádek, hluk, nedostačující kapacita sprch apod. Ale skutečně se to nedá vydržet ve prospěch toho, že budu mít jistotu, že se mi zavčasu dostane pomoci"...mi prijdou az jako rouhani. Myslim, ze kazda zena by mela mit kdyz uz nic jineho, dostatek sebeucty, aby ten komfort pro prichod miminka obstarala. Kdyz to prirovnam: je to jako pozvat si milovanou a vzacnou navstevu, ale pritom mit v byte usmudlany protivny delniky a udrzbare, co kdyby praskla zarovka, nebo se ucpal zachod....
ja sama jsem doma nerodila, ac jsem s touto myslenkou koketovala, nicmene pripadne budouci komplikace jsem eliminovala peclivou pripravou, vyberem porodnice a pritomnosti partnera a duly u porodu. Porod jsem mela presne podle svych predstav bez medikamentu, nastrihu, poraneni a dalsich vymyslu dnesni doby a hlavne bez zbytecnych zasahu spatne naladenych doktoru a sester, kteri zde byly opravdu jen a jen pro pripad nouze...tudiz jsem si ho mohla skutecne uzit a vzpominam na nej jako na jeden z nejkrasnejsich zazitku sveho zivota...
ale co tim chci rici? myslim, ze to vse !bohuzel! diky me prirozene a troufam si tvrdit do znacne miry opodstatnene neduvere vuci doktorum...
proto si myslim, ze je spousta maminek zklamanych a nosi si v sobe bolest z toho, ze jim ukradli porod, protoze to nechaly jen na doktorech a samy se o porod a veci kolem zajimaly pramalo.
A dostavam se k jadru veci: autorka se pravdepodobne na porod pripravovala, ale jak je videt ani to neni vse, jelikoz bez partnera ani ten porodni plan neukazala, takze ji ta priprava byla na nic a zustala na pospas zdravotniku a jejich vymyslu...
nu coz dodat...jeste ze s ni ti zdravotnici zustali az do konce, aby spravili, co natropili...:-(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.