Mám problémy s tlakem ve stresové situaci a to pro mne porod je a tak ač nechci musím rodit pod lékařským dozorem.Před třemi měsíci jsem rodila třetí dítě.Kdyby mne doktor neposlat den dopředu na hospitalizaci.Opět tlak, tak jsem porodila doma.Nestihli bychom dojet ani do nebližší nemocnice. Naštěstí je tu možnost si vybrat porodnici.Mě se to osvědčilo.Jak to autorka článku popisovala přesně tak se chovají v naší nejbližší nemocnici.Krajské v Českých Budějovicích.Jsou tam líné a neochotné sestry a i některé PA.A manžel u porodu?Dost často to nestihne.Proč by ho volali ať si to zařídí sama rodička.:-(( Protože vím jak špatný je přístup personálu k rodičkám u nás vybrala jsem si jinou vzdálenější porodnici.Je tam milé a klidné prostředí.PA jsou ochotné dělat i něco navíc než jen své povinnosti.Jsou milé a hodné.Manžela jsem u porodu neměla,ale noční PA zůstala se mnou a dělala mi psychickou podporu až do konce.Já totiž při porodu nejsem schopná reagovat na pokyny více lidí.Jen jednoho a to mi hodně pomohlo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.