Četla jsem váš článek a zřejmě bych si vyžádala cvičení.Můj syn se sice přetáčel, ale už si nesedl.Lékařka mě ujišťovala, že je to normální, že to chce jen čas.Ale bohužel se mýlila.Na rehabilitaci jsem začala chodit v jeho 10 měs.Ale reh. pracovnice mi řekla, že už jsem měla přijít dřív.Takže nenechte nic náhodě a radši si zajděte k rehabilitačnímu lékaři.Oni ho vyšetří a řeknou vám zda cvičit nebo necvičit.Nenechala bych nic náhodě.Přeji rychlé pokroky ve vývoji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.