Jako male dite sem vyrustala ve meste, do peti let jsme s rodici zili v Tachove.
Prestehovali jsme se na vesnici, fakt na vesnici... sice ne na samotu, ale....
nebyla tu posta, lekar, zubar, druhy stupen ZS.... takze coby desetilete ditko jsem s aktovkou na zadech den co den dojizdela na Zakladku jinam... a na atleticky krouzek jsem po odpolednich (tri krat tydne) prejizdela zase do jineho mestecka.
Na gympl sem dojizdela. Na vysokou sem dojizdela... az posledni dva roky sem mela kolej.
Sice sem se narodila ve meste, ale sem vesnicka holka, nikdy bych nemohla zit v panelaku.. Ty dva roky na koleji v Praze byl dokonaly opcistec a cesta k uvedomneni si, ze ve meste NIKDY.
Ted zijeme s manzelem v mestecku (mesto jen dle historie), je zde posta, lekar, MS,ZS, obchod - no parada. Mame rodiny dome se zahradou, kousek do lesa.
Moje tchyne bydli ve meste, ja bydlim na vsi - deli nas obe jedno patro
Mame kraliky a slepice, soused kozy a ovce
Deti maji spoustu krouzku ve skolce! a o skole ani nemluvim..
uz ted chodi petilety synek na anglictinu a na fotbal... ve skole pribyde kresleni a pokud bude chtit tak tenis.
I na vsi se da vybirat, kropuzky jsou vetsinou v case , kdy funguje druzina, coz je parada. Ja prijedu z prace, vyzvednu deti a na litani po "vsi" maji cele odpoledne..