No já to tu nepsala, abych si nechala radit, jestli to bylo na žalobu, nebo ne. Ono to asi na žalobu nebylo (kolik žen rodí v bolestech? 99 procent? Některé jsou u toho hysterické, a já vypadala jako rodička s normálními porodními bolestmi a hysterií. Jak mne asi mohli vyšetřit? Vyšetřovali mne každou hodinu a já nebyla otevřená ani na milimetr. Pak po těch 4,5 hodinách mne tedy vyšetřili s použitím násilí a zjistili, co se děje. Jinak monitor, pohmat, apod. - to bylo všechno celou dobu v pořádku. UTZ jsem měla týden starý, možná, kdyby ho udělali a pořádně se na to zaměřili, tak by to zjistili. Ale byl tam JEDINÝ doktor, který znal čelní polohu z vlastní praxe. Dalších 6 se s ní jakživo nesetkalo.
Byla jsem vděčná, že jsme živi a zdrávi a na podávání žaloby nebyl čas, měla jsem jiné starosti. Nebýt toho lékaře, který problém diagnostikoval a urgentně zasáhnul, nebyli bychom tu, nebo by tu nebyl jeden z nás, nebo bychom oba byli velmi nemocní či postižení. Myslím, že mám být za co vděčná.
Předchozí