ahoj, četla jsem článek a chtěla bych k němu jen dodat mé "zkušenosti". Dcera na Vánoce oslavila 3narozeniny, těšila jsem se jak malé dítě že budu mít doma velkou holku a já konečně nastoupím do práce, kterou jsem zatím neměla. Už při prvním pohovoru s paní ředitelkou jsem byla naštvaná..kriteria přijetí..oba rodiče musí být zaměstnaní..ehm..no..proto dávám holku do školky abych pracovat jít mohla ne? dále i otec dítěte..byl pro paní ředitelku oříšek..s otcem dítěte nežijeme a navíc je nezaměstnaný..takže jsem musela dolést za ním aby mi to podepsal..nervy.Ale vše bylo splněno a tradá na schůzi o přijetí. Tam přišel šok!!školka se má stavět a "nějakým nedopatřením" se nedostala kupní smlouva nemovitosti k podpisu pana starosty, tudíš nemáme nemovitost, tudíš nemáme školku, takže kdo ví kdy bude školka otevřena, navíc se kolem školky staví nové byty a pokud přibude víc dětí které budou lépe splňovat požadavky, příjmou ty!!!! Co na tohle říct??Našťestí se ozval jeden rozzuřený tatínek a seřval osazenstvo úřadu na dvě doby. Výsledek? Všechny děti co byli nyní přijaty nastoupí, se zbytkem volných míst si naloží jak chtějí. Děti nastoupili v únoru!!! Musím říct že školka pěkná, ale poněkud zajímavý rozpočet!!"maminky totiž nevědí a nepochopí kolik co v téhle době stojí!!!!"No dcera tedy od té doby do školky chodí, když porovnám školné v jiných školkách, řekla bych že tam musí mít zlacené židle..ale nemají. Ale co se dá dělat, jinde ji už nevezmou.O jídle tedy nemůžu říct nic negativního..kolikrát koukám na sváču - celozrné pečivo s máslem pomazánkou - docela velká vrstva a rajče,okurek,paprika apod tam vždy je. Přiznám se že někdy se stane že se dcery zeptám jestli chce svačinku a když řekne že ne tak mám oběd :o) To bych tak asi chtěla dodat, ono asi opravdu záleží na školce a na vedení.
Předchozí