Zdravím všechny,
tak jsem si přečetla článek, říkám si dobře, že to tak dopadlo a pak koukám taková diskuze - nakouknu a nestačím se divit.
Nedalo mi to a musím se připojit. Narovinu říkám, že celou diskuzi jsem nepřečetla - to bych tady byla do rána, ale nechápu jedno. CO TO TU PROBOHA ŘEŠÍTE? Chudák Lenka, v dobré vůli chtěla upozornit na to, že porod není vždycky bezproblémů a vy ji tu málem ukamenujete? Cizinko ty jsi tu nejagresivnější až mám z tebe husí kůži, možná víš hodně o domácích porodech v cizině, asi si toho hodně přečetla,jelikož to hodně předhazuješ, ale né všechno co se dočteš v knihách je realizovatelné, skutečné a jediné pravda. Díky tobě jsem ještě více přesvědčená, že rodit doma tady v ČECHÁCH, v našich podmínkách je nezodpovědné.
Ale takhle moc jsem se nechtěla rozepisovat. Jen jsem chtěla říci - nechte chudáka Lenku napokoji, myslela to dobře, a myslím že po tomhle neoprávněném /doslova hnusném/ útoku už nikdy nic nenapíše.
Jen ještě jedna věc by mě zajímala, vy kdož tak strašně bojujete za porod doma, pro koho to děláte víc - pro sebe nebo pro mimi??? Na koho při tom plánování myslíte - na sebe a svůj komfort, nebo na zdraví svého dítětě??
Tak a už dost, tak moc jsem se zaplést nechtěla. Diskuze "domácí porod" patří jinám.
Dobrou M
Předchozí