| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku V zemi bez mamahotelů

Já bydlím s rodiči stále. Po ukončení střední školy jsem nastoupila do práce a začala rodičům přispívat na mé bydlení a stravu. Rok na to jsem se vdala, žijeme stále v jednom domě, každý ve svém patře. Platila jsem spotřebu energií, vody, popelnice.. Peníze jsem od rodičů nedostávala, pouze občas koupili dětem hezké tričko či tepláčky. Veškeré sociální zař., kuchyň apod. máme zvlášť!
Teď je rodičům přes 70 let, jelikož jsem výdělečně sama na 2 děti, tak dětem občas přispějí na kroužky, já s přítelem pracujeme na domě, na zahradě, dům je již v mém vlastnictví a na energie mi přispívají svou polovinou rodiče.
Syn půjde studovat, chce jít bydlet jinam. Když by mu to nevyšlo, samozřejmě mu dovolím bydlet v našem domě. (samozřejmě by taktéž platil díl za spotřebovanou energii apod.) Když mu to vyjde, ať si bydlí kde chce, nechávám rozhodnutí na něm.
Vícegenerační bydlení má své výhody i nevýhody. Je lepší možnost např. pohlídání dětí, možnost "společných akcí", na druhou stranu vadí názory starších, někdy i mladších :-) Někdy se s rodiči nevidím i 1-2týdny, ač žijeme v jednom domě, někdy se bavíme a pracujeme společně...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.